onsdag, januari 14, 2009

Canvas och print i storformatKorthuset är ett tips på en sida där man kan trycka på canvas eller fotopapper (matt eller halvblankt) i storformat. Funderar på att provtrycka där. Tryck på Rubriken ovan den ska fungera som länk.

Fick förresten min bild från SKAPA KONST idag. Jag har beställt en husbild bara för att kolla hur tyget och trycket blir. Lägger in två katastrofala foton, som inte kommer att ge en särskilt bra bild av trycken. Tyget är som lite lurvigt och trycket inte riktigt så svart som på bilden man skickar in. Så om man vill ha en skarp tavla så är nog canvas bättre, men i ett mönstertryck tycker jag det har sin charm med tyget... en smaksak. Om någon haft problem med SKAPA KONST sidan, att lägga in tryck eller köpa tryck kan det bero på att ni använder explorer som webläsare, hade själv problem när jag skulle göra mitt "Galleri". Men med Mozilla Firefox funkar sidan utmärkt.
Jag säljer mitt provtryck till det pris det kostade mig, 374kr (då är den tyget uppspänt på ram som på bilden ovan) och av den summan betalade jag 125kr i frak så det har jag räknat in.

4 kommentarer:

Maria sa...

Sorry, men skapakonst fungerar inte i firefoxen heller! Jag har facebookat dig istället!

sofia sa...

Hej vännen! Kan du beställa en likadan tavla till mig fast med laika trycket på. Jag betalar ju självklart! Kram

Johanna sa...

Hejsan Sofia.

Jag skulle rekommendera canvastryck istället för tygtryck till den. Vill du att jag ska göra om den innan? Det där var ju bara ett första förslag...

/Johanna

sofia sa...

Du får gärna visa fler förslag men jag älskar den första.. Kram