onsdag, januari 19, 2011

Verktyg snart hos Znok


Snart finns verktygen hos Znok design. Färgerna på tygerna är förstås finare än bilderna, det är svårt att få den lila rätt färg på fotot. Besök gärna Znoks blogg om du vill veta mer.

14 kommentarer:

Hello sa...

Åh, så fina! Jag är säker på att min lilla tjeja kommer gilla de här!

mumi sa...

Oi så fine! Disse må jeg ha, håper noen norske får de inn :)

TRI o MAR sa...

Så fint! Kommer att gå hem hos min lillkille!

OYB sa...

Så fräckt med verktygen! Min son kommer att bli stormförtjust!

W collection sa...

ÄNTLIGEN:) som jag å min lille (som nu visst blivit store) plutt längtat å letat efter verktygstyg!!!Superfint!

Jenny sa...

Superfina! Skulle vara jättefint som gardintyg också!

GOBLIgobli sa...

ÅÅ dessa gillar jag!!

od Andulky sa...

Så fina!!
Synd att jag inte visste, beställde nya knappar förra veckan. Man blir medlem i den yahoogruppen och sen skickar man mail till henne vad man ska ha. Det är ganska billigt. Tång + 200 knappar kostar ca 200 kr :-).. (har precis gjort en beställning på 1000 knappar, man blir lite beroende och det går rätt många till varje blöja). Fråga gärna igen om du undrar mer :-)!!!
Kram

Heimlaga sa...

Visst är det dina tapeter i Norrans helgbilaga i dag?! Lite dåligt i så fall att det inte framgick att de var lokalt formgivna. Jag tänker att det kryllar väl inte av tapetdesigners i Stan heller...

Johanna sa...

Heimlaga:
Jepp det var mina:) Hon som är med i Reportaget trodde de skulle länka, ringde och frågade om det var ok. Men det blev inga länkar angivna. Men för mig var det kul att se väggarna, har inte sett dem i verkligheten:)

Doris_Assar sa...

Jippiee!! Även det nedan kommer inhandlas :-) :-)

popetotrora sa...

Men gud vad mycket fina tyger ni trycker upp hela tiden! Jag vet inte hur jag ska hinna med att köpa och sy av alla! :-) Gillar verkligen dom här verktygen! Och tygerna i inlägget nedan är ett måste, för mitt tygskåp! :-)

Eva sa...

Så fina verktyg. Gillar alla dina barntyger.

Anna Johansson sa...

Så jättefina, jag ska köpa lite tyg så fort det kommer till znok. Jag gillar även finn djuren så det blir det nog också lite av. Jag har nyss börjat sy bebiskläder åt min son, så jag håller på att bygga upp ett tygförråd.