fredag, september 16, 2011

Violtyg och violband på väg...
Snart, någon gång under denna månad kommer violtyget att finnas hos Znok design. Jag lade ut mönstret på bloggen den 16 september förra året och nu ett år senare är det klart och på väg. Matchande band till kan väl inte vara fel? Jag är ju såld på napphållare så jag ska förstås sy sådana. Men det finns ju massa annat kul att göra också. Tycker det är snyggt att bara vika en liten bit band och sy fast (som vi gör med namnlapparna men mindre) som dekoration på plagg. Eller varför inte till inredningsdetaljer, jag hoppas jag får se massa inspirerande och snygga grejer med band:)
Bilderna överst är databilder, men jag har sett tygprover och de är underbara!

Tyg och band: Snart hos Znok design (mer information om tyg och band finns på Znoks blogg)

13 kommentarer:

Piri-Piri sa...

ÅÅHHHHHH du kommer göra mig utfattig!!! SÅ himla fina! vet ni ungefär när de kommer? (å jag hinner spara ;)

MinaMirakel sa...

Åh, påminner mig om min mormor och hennes tygskatter som fanns när jag var liten!/Åsa

Kaja sa...

Jag döööööör....

Myssel sa...

Fantastiskt fint! Gillar särskilt det lila.

Skapat av mig sa...

SÅ himla fina! Like a lot!

Lottaspace sa...

De e helt underbart! Vill ha till mig själv! Men jag får inte! För nu har jag bestämt mig för att bara köpa ekologiskt.. jättesynd..
Lotta

vouffen sa...

Ååååh! Du e så otroookigt duktig på att göra fina mönster! Kan säga att det är väldigt mkt Ahlard i mina tyghyllor ;) och mer blir det!

Hanna P S sa...

Håller bara med alla andra :-) Så snygga.

Jennie sa...

Underbart var ordet! Särskilt den blå/lila färgställningen, tycker jag....

Wimsan Mari sa...

Underbara alla tre. Tur för mig att jag har sparat lite pengar, så jag äntligen kan köpa in lite nya tyger. De här måste jag ju bara ha. Du har gjort det igen, Johanna !
Så måste jag ju bara få säga att din lilla dotter är såååååå himla söt. Jag druknar i hennes ögon varje gång du lägger ut en bild på henne. Du är väldigt duktig på att sy oxå, vad kan du mer ? Jo, rita jättefina mönster, så klart. Tack för det ! / Wimsan Mari

W collection sa...

Älskar dem! Duktiga du!

katta sa...

Säkert bland de snyggaste jag sett på mycket länge!!! Oj som jag längtar :)

Johanna sa...

Hej allihopa:)

TACK för den underbara responsen på mönstret/tyget.
Det är superfint i verkligheten.
Nu finns det att se lite bilder på Znoks facebooksida för den som vill. Pia Lundmark är det som sytt och lagt ut, obs det är av provbitarna som kom, tyget finns snart att beställa men inte riktigt än:)

Kul att några fortfarande besöker bloggarna trots att facebook har blivit den stora samlingsplatsen. En bra sammlingsplats, men jag gillar bloggarna också:)