onsdag, december 31, 2008

Gott nytt år!

Kände mig lite ensam och ledsen såhär på morgonkvisten (morgon för mig!), till jag läste kommentarerna. Ni är så söta:)

Och Jocke, det har alltid gått att köpa grejer av mig. Man väljer bara en bild, kan önska andra färger och valfritt format. Bestämmer om det ska tryckas på canvas, tyg (mer restriktioner i format) eller printats ut som affisch. Så fritt fram hör av er! Kolla gärna upp själva var det är billigt och bra... för det kostar ju en del att trycka och det är det som gör det dyrt. Eller gör som Sofia och kom med önskemål om vad ni vill ha på tavlan och ge mig i uppdrag att göra en, inga garantier dock för slutresultatet, men det kostar ju ingenting för ni behöver ju inte göra något av bilden. På tal om den Sofia, jag har tittat på dom söta bilderna och så fort jag får tid ska jag börja skapa.

Jag tipsar om www.proformat.se det ligger i umeå och dom har en hemsida som är tydlig och där man direkt kan kolla vad det kostar. Och har man vägarna förbi eller bor där slipper man frakt.

På Skapa konst kan ni göra samma sak, säg vilket motiv och önska färger. En liten tygtalva 40 *60cm går på ca 250kr + frakt 125kr. Jag vill så gärna se någon tryckt så jag tar inget själv av de första som beställer. Men då kan ni inte beställa direkt från sidan för då kostar det 599kr.

Nä nu ska jag göra mig klar för nyårsfirande i Lövånger!

Gott nytt år!!!

4 kommentarer:

Anna sa...

Gott Nytt År på dig...
Hoppas att din nyårs afton blev en kanon kväll...!!
Beställningar lär komma från mig...
Är ju ett stort fan...;)
Kram..

Maria sa...

Jag är intresserad av att se din konst, men när jag klickar på skapa konstlänken så ser jag inget. Vart hittar jag dina alster?

Johanna sa...

Hejsan Maria! Jag har tagit bort dem för det blev lite krångligt med formaten. Hann tyvärr inte skriva det på bloggen innan jag drog på minisemester till Luleå. Men snälla ge mig en ny chans, jag lägger ut bilder i morgon troligtvis. Ha det bäst!

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社