söndag, december 07, 2008

Slöardag

Åh helg, söndag slöardag. Nu ska jag gå en sväng till stan och köpa lite trikå- eller plyschtyg som Pia, alias Pajas, ska sy en mysig pyjamas av. Vill så gärna ha en sådan där heldress som bara finns till barn. Tur att man har kontakter, för nu kan jag äntligen få mig en sån. Sen blir det nog lite tid över till att rita, det kliar i fingrarna.

2 kommentarer:

sofia sa...

Hej Johanna! Det var trevligt att ses igår. Måste bara säga att jag ÄLSKAR allt du har på din hemsida. Du är verkligen superduperduktig. Om du har tid över och lust så skulle jag bli överlycklig om du ville göra en illustration eller måla av min lilla vovve. Jag betalar självklart. Kramar/Sofia (Från badstrand till Göteborg på en sekund =)

Johanna sa...

åh hej sofia! Jo får jag bara träffa lilla vovven så. Jag gör gärna en typ av illustration, inte oljemålning. Haha förstår precis vilken sofia;). Det var jättekul att ses, hoppas det blir oftare framöver. Din kille verkar toppen, det gör mig glad... och säkert dig ännu mer:) Tack för berömet... har sugit åt mig som tusan och blir riktigt glad!