onsdag, januari 21, 2009

Posterstryck
Jag har nyss varit och hämtat posterstrycken av Geishabilden. Trycket är riktigt bra och posterspapperat kraftigt och inte för glansigt (jag hade fasat för det). Kommer nog att trycka upp lite fler bilder. Tyvärr är frakten lika dyr som en bild så det gäller att beställa flera med en gång. Jag hoppas Maria som beställt den blir nöjd, nästan lite nervös. Lägger in foton, men tyvärr är det svårt att få bra bilder inne i mörkret.

6 kommentarer:

Skaparmani sa...

Jättefin!

Johanna sa...

Åh tack:) Hon såg nöjd ut när hon fick trycket. Tjo ho!

Jag tycker verkligen om att du är så duktig på kommentera... blir lika glad varje gång.

illustratör-Matilda sa...

Så fint det ser ut!

Och vad glad jag blir över att du gillar min blogg! Tack så jättemycket! Det är ABSOLUT ok att du skriver och funderar kring saker som har med barnboksillustrerande att göra! Fråga på! (Har dessutom ett frågeinlägg just nu i bloggen!)
Fråga allt du undrar över så ska jag svara! :)

Gör du dina bilder för hand eller i datorn förresten?
De är superfina vilket fall som helst! :)

Johanna sa...

Hej, åh vad bra. Jag är så nyfiken på hur allt fungerar. Jag ritar för hand först. Sedan ritar jag om det igen i datorn och färglägger det där. Lite dubbelarbete.

Johanna sa...

Vill bara tillägga att jag gör mönster och sådant på kläderna t ex själv, använder sällan (skulle nog kunna säga aldrig) de färdiga mönstren som finns i programmen. Tråkigt tycker jag.

Maria H sa...

Jag är jättenöjd! Bilder kommer snart!