torsdag, februari 19, 2009

Sagobilder

Så här ser hela bilden ut. Originalet är bara A4 så det är väldigt små detaljer. Här nedanför lägger jag in lite inzoomningar av bilden.
Ink, paper and PS

8 kommentarer:

Skaparmani sa...

Ååååh, vilken härlig bild!

Hoppas på att få se mer av den stilen.

Fina detaljer, jag gillade cykeln.

sofia sa...

Hej vännen! Förlåt att jag inte har svarat dig än.. Jag har legat sjuk och helt enkelt glömt bort det =( Vet du att man skriva ut bilder på Galerix?! Billigt och man slipper frakt. Så jag funderar på om du skulle kunna maila mig bilden så kan jag gå dit och skriva ut den. Självklart får du pengar för att du gjort en bild till mig. Säg bara vad du vill ha! Var det här en dum eller en bra ide? Jag tror att du vet bäst?! Kramar

sofia sa...

jag tycker bestämt att du borde börja måla igen! ;) de oljemålningar du lagt ut på bloggen var helt förtrollande fina! du varierar dig mellan så många stilar.. det är spännande! den du gjort i detta inlägg väcker sagoberättaren i mig! :)

Anonym sa...

Din stora styrka ...o din "förbannelse" är att du e så grymt bra på så många saker...du e så bred i det du gör...så..måste va svårt att veta vad man ska göra med all talang..
vad det än blir..lycka till verkligen :) Martin

Johanna sa...

åh tack:) Tyvärr är det så... jag är rätt bred, men inte tillräckligt bra på något. Varje dag bestämmer jag mig för en sak jag ska bli bra på, men nästa dag byter jag igen... Men jag har ett femårs mål... oj snart bara fyra år kvar... då ska jag ha gjort något:)

Lady Thirty sa...

snyggt snyggt!

LillaBarn sa...

Wow, vilka bilder... Jag kunde rita hästar en gång i tiden, men numer blir det bara streckgubbar och blommor.

alexandra sa...

Gud vilken himla fin bild!