måndag, mars 30, 2009

Födelsedag

Av syrrans barn fick jag häftiga lådor som dom ritat i och under tiden dom var här fick jag bilden ovanför, jättefin tycker jag. Inte kunde jag rita människor så bra när jag var sju år!

Jag fick världens bästa dag i födelsedagspresent av Thomas. Först frukost som han kämpade med i 1,5 timme, jag hörde mixern, elvispen, stekpannan, bilen och hackande, fräsande mm. Jag låg och försökte gissa vad jag skulle få till frukost som krävde allt detta. Och det var helt grymt, jag fick bla: våfflor med grädde och sylt, ägg och bacon, fruktsmoothie, kaffe, färskt bröd med lyxig spansk lufttorkad skinka, vattenmelon, färsk annanas jag har säkert glömt något men det var helt magiskt. Vi som inte ens äger ett våffeljärn, det betyder att frukosten krävt en hel del planering... jag hade inte kunnat göra det så bra själv. Jag fick paket också och sen middag ute på kvällen. Det var den värsta och bästa present jag fått... och jag hade varit helt nöjd med frukosten så allt annat var bara superbonus. Min PMS var helt plötsligt som bortblåst, haha det finns botemedel! Killar det är bara att göra frukost i den här stilen så blir era PMStjejer som lamm igen, om inte så är väl jag extra lättbotad då och alltså ett riktigt kap (vad tror du thomas?). Och kameran, suck varför glömmer jag alltid fota.

3 kommentarer:

Skaparmani sa...

Grattis!!

Anna.. sa...

Lät ju alldeles alldeles underbart!! Kanske ska tipsa Fredde om att gå in och läsa på din blogg...;) Är ju inte såå länge kvar tills det är födelsedag..!! Kram på dig..

Lady Thirty sa...

grattis grattis :)