torsdag, april 16, 2009

Misslyckat tryck

Misslyckat tryck. Oh-bilden var för dålig och tryckramen blev inte bra... så efter massor med timmar på förberedelse så blev det bara pannakaka av allt. Men jag fyllde i lite med pensel och visar upp ett dåligt tryck bara för att jag tycker motivet ändå blev rätt sött. Ska se till att få tag i en bättre utskrift och göra nya försök i helgen. Byter väl ut de här inlägget mot ett med lyckat tryck snart... Jag hade laddat upp med fyra nya bilder för tryck, men nu är ju alla i samma skick, suck! Jag som är så peppad. Men under tiden tvättar jag tyger för fullt så är jag väl beredd när jag äntligen fått till ramarna. Men jag får väl trösta mig med att mönstren jag ritat var riktigt fina när vi skrev ut dem, finare än när man tittar på dem i datorn. Nu måste jag ner i tvättstugan sedan ska jag leta efter ett mönster till toppeluva, jag är inte bra på sy men skulle gärna vilja sy lite mössor, så om någon har några toppeluve sytips eller mönster så blir jag superglad... annars får jag väl testa mig fram. Förutom det sitter jag och gör om en tidigare bild till stor poster, som jag hoppas blir fin. Ska skriva ut ett tiotal bilder och ta med till vårmässan.

6 kommentarer:

LillaBarn sa...

Om du vill sälja någon liten bit av detta tyg, så har du en köpare! Jättegulligt tycker jag.

Johanna sa...

Tack tack, jo jag ska se till att trycka upp mer framöver så jag kan sälja små stycken och förhoppningsvis få se massa gulligta barnkläder i mina mönster:) Tyvärr kan det aldrig bli några jättestora tygstycken, för efter några rapporteringar brukar trycken börja bli dåligt så ramen måste tvättas. Men barnkläder har ju fantastiskt små mönsterdelar:)

anna sa...

Hej! Ja, det var verkligen gulligt! Jag har fått ett fint mössmönster av en snäl medbloggare, ska blogga om det snart. Du kan få det av mig om du mailar mig.
/Anna

angelmax sa...

nu har jag kollat igenom hela din blogg jag är så himla imponerad av allt du gör, du är ju super duktig!!!!!!

Erika sa...

Jag tycker det vart jättefint!

Palven sa...

Supersöt =)
Skulle du trycka i jersey liknande material så köper jag gärna en bit!