måndag, april 27, 2009

Tryckförslag


Funderar på att trycka lite motivtryck snart. Jag får äntligen brun färg idag så jag måste köpa lite mer tyg. Vad tror ni om trycket ovan. Har försökt rita ett förslag i datorn, det ser lite platt ut men ni får tänka er tyg. Det ska i alla fall föreställa en gul klänning med brunt tryck. Den här bilden finns snart (kanske imorgon) att köpa som poster, men då i färg som i detta inlägg.

8 kommentarer:

anna sa...

Helt underbart! Tycker det ser helläckert ut! Och brunt på gult är ju bara för läckert!!

Johanna sa...

Tack, det tycker jag med:) Ska se om jag hittar gult tyg idag.

Saj sa...

Tjosan!
Trycker du upp dina posters i Skellefteå?

Johanna sa...

Ja nu gör jag det. På gallerix.

LillaBarn sa...

Snyggt!!! Ritar du på frihand, eller hur bär du dig åt???

Johanna sa...

Jag ritar först på fri hand, scannar in och ritar i datorn (oftast adobe illustrator). Och mitt huvud är bara översvämmat av bilder, men de blir inte likadant på papperet, men det blir oftast något i alla fall:)Och eftersom jag är en ritare så ligger det mycket stolthet i att inte göra något som någon annan kommit på, men ibland blir jag inspirerad av annat eller påverkas av något jag sett men glömt att jag sett.

Saj sa...

Coolt, ska kolla upp det :)
Jag tycker du ska göra en screen tryck guide! Har alltid velat testa men vet inte hur jag ska börja. Skulle vara schysst med lite tips

Johanna sa...

Hejsan Saj, Det finns en superbra screentrycksbeskrivning på www.screentec.se men filmklipp och allt. Screentryck i 8 steg eller något sånt. Kolla in den.