torsdag, maj 07, 2009

En till anslagstavla


Jag har mixtrat idag, fått ihop en till anslagtavla/tidskrifts- eller postsamlare och 3 luvor. Dessutom ritar jag en del, ska ju som sagt få till ett fint mönster till Mjuka tyger. Idag skulle vi på husvisning, jag var så peppad och hade tagit med mig mamma och pappa (som vanligt), men den var inställd, suck. Grät en skvätt då Thomas inte var lika peppad som jag bara för att taket var rostigt och såg ut att behöva bytas, farstun astrist, tomten kal och huset låg mitt i ett samhälle, precis som vi pratat om att INTE bo. Hoppas vi får se insidan nästa gång och att han blir mer peppad av den. Hm men jag BEHÖVER ju hus NU!!! Nä nu ska jag ner i tvättstugan och kolla till tygerna som tvättas före tryck. Vad har ni gjort idag? Några tips på saker jag kan lära mig sy utan overlock? Vill ni veta något av mig? Hm haha vad nu det skulle kunna vara.

5 kommentarer:

LizA sa...

Jag skulle vilja veta hur du viker dina namnlappar (som jag antar att du tryckt själv?) för att slippa råkanterna?

Vad gäller sömnad utan overlock så sydde jag MASSOR det första året innan jag köpte en. Byxor, bodys, tröjor, klänningar, jackor. mm

LillaBarn sa...

Jag älskar anslagstavlan (och även den förra du gjorde). Skulle ju försöka mig på en, men har inte riktigt fastnat för nåt tyg här hemma. Inte som passar i barnens rum iallafall. Söta mössor!!
Några sytips har jag ju inte direkt,men det går ju bra att sy på vanlig maskin. Tar lite längre tid bara..

anna sa...

Underbar anslagtava!! Undrar också över de supertuffa namnlapparna :-).
Allt går att sy utan overlock, det är bara enklare med en, men det mesta går utan :-). Har man stretchsöm på maskinen så fungerar det utmärkt! Nu ska jag på konferens.
P.S. Synd på huset :-(.

Johanna sa...

Hejsan, vet inte varför min namnlappsbild inte blir större när jag klickar på den. Ska försöka fixa det sen...

LizA sa...

Hej!
Tack för att du visar hur du gör dina lappar :-)