torsdag, maj 14, 2009

Hur postar man tyger? Och använder ni bomullstyg?

Bara en förfrågan, finns det något intresse av att jag lägger ut vanliga bomullstyger med tryck på tradera? Eller är det trikå som alla vill ha? Jag väntar på trikåtyg med det kan nog dröja lite och på ohlssons tyger i skellefteå finns inga fina, bara dyra i fula färger eller B-kvalla att köpa. Så det är bara att avvakta.

Igår tryckte jag dock en hel del på limefärgat, turkost, orange och gult bomullstyg. Det blir skitsnyggt faktiskt, kan visa ikväll.

Och en till fråga till alla vana tygskickare. Mailingbags, klistrar man porto och skriver direkt på påsen? Är dom bra? Känner mig som ett ufo när det gäller posten och att skicka paket. Haha det såg nog Skaparmani, och Anna om hon nu får sitt brev någon gång. Brev och tejp är allt jag känner till. Och törs bara skicka det som går ner i brevlådan. Och hur många frimärken ska på? Jag har ingen våg som kan väga sånt där, jag vägde exakt lika mycket med och utan brevet i handen trots min superdigitalvåg. Jag chansar och klistrar dit så många jag tycker är snyggt, eller som jag har:) Måste bli ändrig på det! Dags att gå till posten, men var finns posten nu för tiden. Är det ica kanske? kan jag ställa tusen frågor till dom? Är det bara jag som drar mig för sånt här och tycker att krångliga saker bör undvikas. Jag är som en pensionär, jag vill ha kvar den gamla posten mitt i stan så jag vet var jag ska gå:) Men ändå kunna hämta ut mina egna paket på ica sent om kvällen. Hm en personlig assistent vore nog det bästa.

12 kommentarer:

Kristin sa...

Mailingbags är bra, fast man kan behöva sätta en extra tejp över frimärkena eftersom de fäster lite dåligt på plasten.
Så här års tror jag absolut att det finns intresse för bomullstyger. Till solhattar, klänningar, skjortor och annat :-) Själv skulle jag gärna ha det där trycket som du har på den gröna kassen i förra inlägget på lite grövre bomullstyg ;-)
/Kristin

anna sa...

Tusen tack igen!! :-)

Jag tror absolut du kan lägga ut "vanligt" tyg också. Mailingbags har jag ingen erfarenhey av, men jag går alltid till ICA, där får jag hjälp med antal frimärken och annat.

Johannah sa...

bOMULLSTYG ÄR VÄLKOMMET!

Skaparmani sa...

Jag har köpt olika kvalitéer på mailingbags, dessa är bäst tycker jag:

http://www.tradera.com/Mailingbags-80st-25x33cm-Rosa-gron-rod-orange-och-turkos-auktion_87501438

(lättast att stoppa ner tygerna i ,frimärkena sitter kvar (självhäftande frimärken ty klistermärken), och det går bra att skriva direkt på påsen.

Portoguide kan du hämta gratis på ditt postutlämningsställe (här är det ICA, annars finns det på postens hemsida: www.posten.se

Vävda tyger passar bra till tygpåsar, solhattar, klänningar mm så det tror jag går hem.
Dina tryck är så fina så varför inte göra tavlor av dom?)

Nette sa...

jag brukar skicka i plastkassar med tejp i runt. Väger på posten och betalar sen fakten där, så blir det rätt.

Johanna sa...

Hej, tack allihopa. Det är gulligt av er att svara på mina frågor:)

LizA sa...

Hej!
Nu vet jag inte riktigt vad som hände med inlägget där du frågade vad vi tyckte? Men iaf, jag tyckte det såg kanonfint ut och kommer det som tyg så kommer jag bli ruinerad för all framtid ;), för så mycket kommer jag att köpa! Däremot tyckte inte riktigt jag att cirkuskillen? passade in med dom andra bilderna, men det kanske faller på plats när man ser hela bilden?

Maria sa...

Jag är intresserad av vanliga bomullstyger.

jnydesign sa...

Hejsan Johanna, ditt paket med massor med enfärgade tyger är på väg, de andra kommer i en senare leverans.
På min blogg har du tips om var jag köper min mailing bags. helt otroligt bra. Det enda du behöver är en bra spritpenna och frimärken. jag hade inte klarat mig utan dem och jag skickar en hel del. Återkommer om det andra vi pratade om, molntyget bör komma snart. Och det ser ljust ut. Trevlig Helg.

Strumpetossa sa...

Vilka underbara tyger du gör!! Är absolut intresserad av båda sorter. :)

Píckelniga sa...

Men tjohoo !!!! Vilka coola tyger !!!
Jag vet inte hur det är med andra, men JAG törstar efter nya roliga tyger i alla de former, mjukt som stumt !!!

UNDERBARA mönster, heeeelt underbara !!!

Liina sa...

"Men varför är det bara ett frimärke på det här paketet?" Mannen på icas inlämningsställe tittar skeptiskt på det skolådestorapaketet han håller i handen.
"Jo, ja, Jag tyckte det var snyggast så..."

Gillar din blogg =)