fredag, maj 08, 2009

Oturskväll


Det gick åt skogen med tryck av mina infolappar. Färgen torkade in i ramen direkt och det var bara att rengöra och skrubba bort schablonen direkt. Massor med tid bortkastad. Sen har jag tryckt lite bambisar, fotot är urkast och jag kommer att byta ut det sen. Det blå till höger är velour.

Och precis som förrut är luvorna gjorda efter mönstret jag fått av od andulky. Tack snälla söta igen för jag älskar verkligen att testa alla tygmönster som luvor. När tyget bara ligger där är det aldrig fint.

14 kommentarer:

LillaBarn sa...

Men alltså, igår när du visade upp hur infolapparna skulle se ut, så fastnade jag så för Bambin och tänkte att den skulle ju se fantastisk tryckt på tyg. Och det visar sig ju vara en alldeles korrekt tanke!!! Supersnyggt, Åh vad jag vill ha det tyget... Kan du tänkas sälja en liten bit, typ till en mössa eller så???

anna sa...

Jättefina Bambisar, de var verkligen söta!! Men himla tråkigt med infolapparna :-(.
Trevlig helg!!
Kram

angelmax sa...

du är ju så grym så jag vet inte ord för att beskriva det! ( det där lät kanske lite konstigt) JAG VILL KÖPA DINA GRYMT FINA TYGER!!!!!!!!! när ska du börja producera för försäljning du kommer bli stor!

Johanna sa...

Hejsan:) God morgon i min värld, lägger mig vid två och stiger upp vid elva. Inga barn som ni förstår.

Tusen tack för alla snälla kommentarer. Och Angelmax jag jobbar på att få tyger i tryck via fabrik. Men nästa vecka ska jag nog handtrycka och lägga ut på tradera, men jag kommer att meddela på bloggen så håll utkik.

Anna-Snoddas sa...

Dina tryck är heeeelt underbara! :)

Familjen skogstokig sa...

Jag är såååååå förälskad i dina tyger. Och lite fel har du, för tyger är faktiskt nästan alltid vackra även innan de blir plagg ;-).

Familjen skogstokig sa...

Förresten; Jag ska bli tvillingmoster i början av sommaren, och skulle så gärna vilja sy nåt riktigt speciellt. Kan man tänkas få beställa lite handtryckt tyg? Maila mig på knoddochfjant(snabela)gmail.com

Lilllan sa...

Hej Johanna! Det är jag som bara inte kunde hålla mig från att köpa den fina bambimössan av dig idag ;) Har lagt till din blogg i favoriterna och ska strax överlämna mössan till systersonen han (eller snarare hans mamma) kommer bli hur glad som helst. Fortsätt kämpa och trycka och rita. Du är verkligen jätteduktig. Men du måste lära dig ta betalt! Tusen kramar / Lillan

Johanna sa...

Hej, Tack Lillan. Jag hoppas den passar. Blev jätteglad av dina komplemanger om det jag gjort.

Lilllan sa...

Hej Johanna! Det var jag som bara inte kunde låta bli att köpa den vita bambimössan idag på vårmässan! Ska snart överlämna den till min systerson, han kommer bli supercool :) Fortsätt kämpa med att trycka och rita. Men snart måste du lära dig ta betalt, du är alldelles för billig! Om det ska hålla i längden måste du inse att ditt jobb har ett värde. Även om man kan få en del sura miner av de som inte förstår. Superfina saker tjejjen! Din blog är på mina bokmärken! Kram / Lillan

Lilllan sa...

Hmm, missade att inläggen hamnade längst ner... så nu fick du två, och nu ett tredje. Haha!

Johanna sa...

haha ok, det är kul med inlägg så det gör ju inget:)

mustafa sa...

tack för besöket hos mig. och vilka fina grejer du har tryckt! vet inte vad du använder för färg men om du tar en liten paus i arbetet är det bra att dra på ett tjock lager för då torkar den inte in (fast allt detta vet du säkert redan).

Ulrika sa...

Bambityget är jättefint! Vill ha! Nu ska jag snoka runt på Tradera och kolla om det finns där!