måndag, juni 01, 2009

Arbetsmaterial... testar lite
Själklart blir det finare med riktigt tyg, färgerna och strukturen gör så mycket. Datorns platta lysande bilder är inte detsamma. Men tycker det är lite kul att testa hur olika plagg man kan göra ur samma tyg. Tyget blir som sagt 175cm brett!!! Och jag skulle nog ha gjort ärmarna i annat tyg... Men när jag testar på datorn gör jag det enkelt för mig:)


10 kommentarer:

anna sa...

Så himla fint!

Äppel Päppel sa...

Gud vad jag önskar att jag hade din talang! Så himla fint! Och sköldpaddorna är ju superfina enbart de! Skulle gärna vilja ha sånt tyg med bara sköldpaddorna!!!

Doris_Assar sa...

Åååh vad fint det blir!!!
Sköldpaddetyget blir kanon det med! Om man fick önska så kanske jag skulle vilja ha de blå prickarna på skölden i ngt annat än blått? De ser lite genomskinliga ut nu? Men bara en tanke :-)
Jag har sytt en liten liten sak av ditt tyg nu. Funderar på vad jag mer ska sy, vill ju inte slösa det ;-)

LizA sa...

Oh, du har lagt till lite fler figurer:) Kanonsnyggt! Det blev bättre när du tog bort ön bakom delfinerna oxå. Ja kära nån, jag håller då med Lillabarn från en tidigare kommentar, du kommer kunna köpa dig en villa på lidingö, minst. Och vi kommer få flytta till tält;)

Anonym sa...

Jättefina tryck.

Johannah sa...

åhh vad jag vlev kär i sköldpadddorna!

Amandha på AMDA design sa...

Man får ringa dom och säga att man kör på hobbynivå...om du sen startar företaget så är det inga problem det är bara att spara alla kvitton och fakturor. Deras Milano trikå är verkligen super och det är ju den som mjuka tyger använder också. Ett + är ju att den är billig med =)

Anna-Snoddas sa...

Underbart! Sköldpaddorna blev ju helt fantastiska! :)

jenny sa...

sköldpaddorna är helt underbara!
-jenny-

KattchingShop sa...

det ser rikgit fint ut!