onsdag, juni 17, 2009

Work in progress

De två översta bilderna är motivet mer anpassat för tryck på velour. Mindre detaljer och större motiv, jag tycker det vore spännande att trycka motivet på frotté. Bilden visar bara ungefär 1/4 av mönsterrapporten och ni måste klicka upp dem så blir storleken mer lik den jag gjort. Mjuka tyger (Anna) har funderat på att trycka upp detta i velour om det går... Mysigt till hösten, jag tror det skulle bli fint:) Vilka färger vill ni att jag ska testa? Tänkte ha en omröstning sen, men ni får gärna vara med och påverka nu innan jag gjort alla klara. Om max 4 färger, då räknas ej vit.

Haha allting ser så "extremt" ut på skärmen. Men i verkligheten är ju tyget inte vitt, så det vita blir mer natur, och färger upplevs ju helt annars på tyg.

Jag älskar den här röda och skulle gärna vilja ha det som presentpapper:) Eller på en handväska, eller som kuddar. Jag vill så gärna ha barn att sy till! Nu måste jag hitta på saker som passar till "vuxna". Nästa färgkombo blir nog mer murrigt grön och kanske lila... får se

Jag kommer så fort jag gjort lite fler färger att ha en omröstning av vilka ni gillar bäst. Samt höra mig för om ni är intresserad av detta tryck på velour. Det här är bara en del av rapporten. Om ni klickar på den och den är 35cm så är motivet i orginalstorlek.

Nu har jag haft kul:) Det är inte klart visar bara upp vad jag håller på med. Grillrigt som aldrig förr! Oj, bör tilläggas att jag bara gjort detta för att jag fick det i huvudet och INTE på uppdrag för tryckning*. Mönstret är nog dess riktiga storlek om ni klickar på bilderna. Alltså ganska små figurer och som sagt grillrigt. Och värre kan det bli. Det är kanske inte fågelinfluensan som kommer att orsaka mest sjukdom framöver, utan grillriga mönster som gör att det vänder sig i magen:)

* Anna på Mjuka tyger hörde av sig och är intresserad av motivet, vilke lycka:) Hoppas det blir tryckt efter sommaren.

22 kommentarer:

Zanna sa...

Åh vad fint det skulle bli som tyg. Jag hoppas att det skickas till tryckning nån dag!

Mockolini sa...

Coolt vilken underbar fantasi du har =)

Skaparmani sa...

Det blir ju bara bättre och bättre.

Önskar att du vore designer på någon större firma, så man kunde köpa allt du får till.

Äppel Päppel sa...

Superfint!

Bobo sa...

Håller med Skaparmani - du borde byta jobb - för det här är väl inte ditt jobb? Fantastiska mönster och man blir alltid lika impad när man kikar in här.

Anna-Snoddas sa...

Härligt! Blev allt lite småförtjust i den söta lilla igelkotten! :)

angelmax sa...

grymt!!!!!

Lady Thirty sa...

finfint!

anna sa...

Åh så underbart!! Du är så grymt duktig!!

LillaBarn sa...

Hej Johanna!!! Jag vill ju jättegärna beställa av ditt undervattenstyg, men måste överföra pengar till min moster härifrån (så hon kan betala), och det tar nog en två till tre veckor innan hon har pengarna på sitt konto. Hur mycket tyg finns det, tror du det blir slutsålt innnan jag hinner dit??!
Du har hunnit med mycket fint medans jag varit borta!!! Nu ska jag kolla vidare. Är det några fler tyger på G???

vouffen sa...

Vilka fantastikt underbart fina tryck!!! Vill ha :) ! Sååå härliga!

LillaBarn sa...

Ja, det kanske vore en idé. Tror du det blir mer upptryckt om det skulle säljas slut? Om inte, så tror jag nog det vore värt dubbel frakt iallafall. Hur mycket skulle frakten gå på ungefär för typ två tre meter tror du? Jag har ingen aning om vad posten kostar i Sverige...

LillaBarn sa...

Härligt. Då kan jag nog vara lugn i två veckor iaf, tills slantarna har tagit sig till Sverige. Jag ska skicka över en bra slant så jag kan köpa de andra när de nu kommer. Vad roligt, och mina barn blir garanterat först i Australien med det trycket!!!!!!!!!!

krumelej sa...

Du slutar aldrig att imponera!!! Jag vill köpa varenda tryck jag ser hos dig. Hoppas verkligen att några fler blir tyg SNART :).

sofia sa...

Oj vad fint det gröna tyget var! Helt underbart! Du är hur duktig som helst Johanna. Kramar Sofia

Bustråden sa...

Det gröna gillar jag,roligt motiv och på det gröna tyckte jag om färgerna med!

Martin sa...

underbart. tryck tryck tryck!!! :)

Lilla Gryn sa...

WOW!! vilka fina tryck!!

Jag skulle tycka det var jättekul om det blev ett tryck på velour eller annat trikå.
Den gröna är ju helt fantastisk!

Maria sa...

Jätesnygga mönster!

e.ko sa...

underbara!
gillar främst de gröna varianterna, å varför inte med brun botten med orange å gröna detaljer, å ett med plommonfärgad botten med bl a gula detaljer, härligt murrigt till hösten!Å brun botten med orangea,gröna å offwhita detaljer...mkt snyggt finns det;)
**erika igen

Hawk and Weasel sa...

Wow! Superfina! Och vilkar fina rävar!
Jag gillar de mörkare gröna och den röda bäst. Får man fråga var du trycker velour, eller är det en företagshemlighet? ;)

Hawk and Weasel sa...

ps - när kommer de?