onsdag, juli 22, 2009

Dukar till mamma

Nu visar jag upp min mammas födelsedagspresent. Men jag tror inte hon kikar på bloggen så ofta så det är nog lugnt. Tyvärr är det semesterstängt där jag ska trycka det, men hon får det lite i efterskott. Den nedre är en duk till ett runt bord och det övre tänkte jag hon får välja om hon vill ha en kudde till eller om hon vill ha det som löpare på bordet bredvid. Syrran trodde hon ville ha limefärgat så jag hoppas det passar. 

12 kommentarer:

Skaparmani sa...

Så enkelt, och så snyggt!

Hoppas att du haft en bra semestertur. Imorgon sticker vi till höga kusten.

Äppel Päppel sa...

Ojojoj! Så snyggt!

Kort og Søm sa...

Utrolig stilig!!
Fredrikke :o)

Aleisa sa...

jätte jätte vackert!!!!, kunde du inte tänka dig att göra nyckelpigor i tyg? detta gäller om tidigare inlägg, men mammas duk kunde vara oxå en en succé som tyg tycker jag.

Johanna sa...

Hejsan Aleisa, det finns inga planer på att trycka upp nyckelpigorna på fabrik i dagsläget. Och duken till mamma trycker (eg printar) jag bara upp som en tygbit på 2m, då är det printat på Greenlabel. Om man trycker upp på fabrik som vi gjort med piraterna måste man trycka minst 300m. Men vem vet... kanske ritar jag om motivet för tygtryck när jag får tid.

anna sa...

Superfina! Vilken underbar present!

Aleisa sa...

nickelpigorna vet jag att det kunde bli lika succe som piraterna, men man får vänta, allt kommer ur dina händer är bara underbar. mammans får bara vara hennes, man han jo bara en mamma, så det är helt unik. kram

Tanja sa...

Hej igen!

Japp, dina hemtrakter susade förbi mitt bilfönster! :) Fast vi åkte en bit till, vårat ställe ligger undefär 10 mil från Piteå så det är en bit! Du åkte ju iväg till mina hemtrakter så vi åkte antagligen om varandra.......hi,hi.....lite lustigt egentligen hur alla är ute och far i semestertider.
Nu har jag bytt Norrland mot Värmland, ombyte förnöjer.

Snygg duk till mamma förresten!
/Tanja

Tanja sa...

Förresten, jga är sååå sugen på att sy av ditt härliga tyg som jag fick i brevlådan innna jag åkte. Nästan synd att man har semester. Jag får väl säga till dig när jag har sytt något och se om det blir godkänt! ;)

MinaMirakel sa...

Jättefina dukar, gillar verkligen dina grejer!/Åsa

Lady Thirty sa...

finfint :D
kram

e.ko sa...

så snyggt!!
lyllo din mamma;)

**erika