onsdag, augusti 26, 2009

Glömda bilderHar lunch och sitter och tittar igenom gamla bilder. Här är gamla apor och elefanter som funnits där glömda bland allt annat. Jag håller på att ha ganska mycket bilder och är ostrukturerad som tusan. Så ibland hittar jag sånt som jag totalt glömt bort att jag gjort.Håller med Pickelniga som lämnat en kommentar och säger att det behövs mer coola tryck till barn. Att allt inte ska vara till de allra minsta. Jag kommer snart att visa en annan typ av tryck som jag själv är nöjd med. Kanske kan upplevas tjejigt, vet inte. Men tror det passar de lite äldre, kanske skolbarn. Skulle för övrigt vara snyggt som tapeter också. Men som sagt kommer snart, kanske ikväll=)

12 kommentarer:

Píckelniga sa...

Det var RIKTIGT coolt ! Vi behöver lite mer snygga, coola, till de "äldre" barnen nu :) I skol ålder... Känns som de flesta tygerna vänder sig till de små...

Mirrezz sa...

oj den där översta skulle jag villaj ha på interlock!gud vad snyggt det skulle bli... =)

Jes sa...

Dessa bilder är ju underbara du måste se till att du får detta i tyg.

anna sa...

Så himla läckra!!!

stora lilla j sa...

oooooooooooh, så söta, fantastiskt fint med elefanter o apor tillsammans! Även om jag blev litet galen i bugglorna så blev jag riktigt kär i dessa! Tyceker ff vi ska trycka tyger ihop ;)

Aleisa sa...

men johanna du är som pandoras box, full med överraskningar!

Ankan sa...

Hejsan!
Vilken fin blogg du har! Älskar alla fina mönster du har gjort.

Nilla sa...

De brun/gula aporna/elefanterna ovan var ju huur snygga som helst! Kan tänka mig dem i velour. :P

Lady Thirty sa...

jättefina :D

Ingalill sa...

Men guuuu vilka coola mönster. Nu får mjukatyger se till att trycka upp dem. Vore så läckert!!! VILL HA!!!!!!!!!!

jenny sa...

Jaa! Håller med pickelniga, vore superkul med coola tryck till lite äldre killar & tjejer! Kan tänka mig att du kan klämma fram några riktigt justa!
-jenny-

Anonym sa...

Gillar verkligen det du gör Johanna! Blir lika överraskad varje gång, vilken kreativitet du besitter. Tänkte på dig när jag såg att MeandI har en tävling, kolla deras hemsida...