tisdag, augusti 18, 2009

Nu ska jag komma igång igen!


Snart kommer skogstrycket att tryckas som velour om jag minns rätt. Det säljs av Mjuka tyger, där kommer också fler tryck senare i höst. Men jag vet inte riktigt vilka färger. Tänkte mest visa upp något så ni inte tror jag är död.

Andra motiv som också är på G är:
Apor Lejon via JNYdesign
Sköldpaddor via Mjuka tyger
och som jag nyss bloggat om Trollen, också Mjuka tyger

Sen finns det lite mer motiv som jag inte får/inte vill visa upp nu men som är gjorda eller påbörjade och troligtvis kommer under året.

Men nu ska jag ta tag i fondväggarna och se till att beställaren av dom får dem tryckta, sen ska jag förstås fota. Blir kul.

Sen väntar barnboken, där blir det mycket TID.

Och till sist så ska jag trycka upp lite inredningstyg till mig själv. Nu när jag bor själv ska jag försöka göra lägenheten lite mer "jag". Vilket kan resultera i att den blir tokbarnslig.

Måste också tillägga att jag blir så lycklig av att se alla piratkläder. Ni är ju superduktiga och de blir så fina. Sen när ni skriver att barnen gillar dem, att de gillar motivet, då fäller jag en tår. Det var barnen jag tänkte på när jag ritade. Men svårt att veta vad dom gillar då jag inte har egna barn.

21 kommentarer:

Aleisa sa...

Ditt fantasifull och endless drömmare barn lever inuti, man ser att du har aldrig blivit riktig tråkig och tillräklig vuxen, och det är bara tur för oss och alla barn.

anna sa...

Underbara motiv, som vanligt!!
Ska bli spännande att se alla tyger i höst :-).
Louise älskar verkligen pirattyget, undrar när man ska få tvätta hennes pyjamas.. Hon har visat den för sina vänner också, gissa om de är avis ;-).
Ha det!
Kram

JuMel sa...

Piraterna är verkligen kul för både killar och tjejer verkar gilla det. Trodde inte min 5-åriga tjej skulle vilja ha det men där tog jag misste, det var bara att beställa mer tyg:) Enda problemet med alla dina fina motiv som blir tyger är att man bara vill ha dem alla så det blir lite tomt i plånboken...:)

Hawk and Weasel sa...

åh vilka glada rävar!

Aleisa sa...

ja, johanna, då har du, jag och mina barn samma idol, och du utrycker tidligvis det. Kul att du är i aktion igen, kom ihåg att den som älskar mest skrattar sist.

Bobo/Rumba de kransen sa...

Kul att se dig in action igen. Min Julle älskar piraterna och det finns ingen gräns för allt han vill ha. Tur att det kommer andra fina tyger så att det blir lite variation i garderoben. :)

Doris_Assar sa...

Mycket fint på g! Kul! Hoppas du mår bättre nu :-) Kram!

MinaMirakel sa...

Gillar rävarna och även trollen, tycker att du andvänder underbara färger till dina tygtryck!/Åsa

Carolina sa...

Det lila är ju helt sjukt snyggt!!!!

klockarbarn sa...

Fiiint!!!

Babushkadockan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Babushkadockan sa...

Du gör fantastiska saker! Jag har inga bra erfarenheter av Mjuka tyger, men jag får kanske ge dem en chans till bara för att få köpa dina fina tyger.

Solveig Lövendahl sa...

Du är så duktig och lyckas med allt jag vill göra! Du är en stor förebild för mig, hoppas du vet det!! Jag tänkte maila dig igen, det har bara inte blivit av än. Kram!

Anna, Tvillingtand sa...

Tokfina bilder! Jag säger det igen: du kommer att göra mig fattig på pengar, men rik på fina tyger =) Lycka till med lägenheten, jag hoppas du visar upp dina tyger du ska använda dig av!

Mallaching sa...

Ooohh my!! Sååå fiiiiint! Du är såå duktig!

Johanna sa...

Alltså, ni gör mig så glad! Tack för alla fina kommentarer.

jenny sa...

wow! Vilken härlig höst det kommer att bli. Grymt kul med alla tyger som kommer. Super om några blir i velour också.

-jenny-

Skaparmani sa...

Du är en underbar människa.

Jag kommer att köpa din barnbok, och dina tyger, alla varianter.

Hoppas att allt känns bättre och bättre framöver. Tänker på dig Kram!!

mamma i nord sa...

Å så lekkre skogsbilder.
Gleder meg masse til å se hvile stoff trykk som kommer fra deg fremover.

Tanja sa...

Såå fint! :)

Feria de emma sa...

Åh, vilka underbara mönster!