onsdag, september 02, 2009

Motiv som är på G

UPPDATERING: Trollen kommer nog att tryckas utan vitt pga att det är svårt att få det bra. Det vita kan bli smutsat av bakgrundsfärgen, och så vill ju ingen ha det. Jag tycker inte det gör så mycket. Dessutom kommer de nog i en extra färg istället=).

Och APOR LEJON har redan anlänt till JNYdesign. Gå in och kika på hennes foton=)


Kolla in vad som är på G!


Mjuka tyger trycker upp och säljer TROLL i dessa färger och tyger LÄNK

Och JNYdesign trycker upp och säljer APOR LEJON som beräknas komma snart. LÄNK

Gå in i hennes webbutik och kolla färgerna. Det är fyra tygfärger med brunt tryck. Den jag visar ovan är inte rätt färg, men det finns en turkos.

Jihaaa! För mig jag längtar. Två motiv som jag ska se till att spara massa metrar av tills/om jag får egna småttingar=)

Nog av sådant jag redan visat, nästa gång ska det komma något nytt! Jag är inte lika snabb nu för tiden. Jag tror det är det nya singellivet som är boven, mer chattande, mer fika, mer kompisar, mer krog mer allt utom att rita. Men det är nog övergående precis som min totalsvacka jag hade för ett tag sen.

7 kommentarer:

Anna, Tvillingtand sa...

Härligt! Fast jag tycker du ska passa på att fika på dagen och dansa på kvällen, snart sitter du med en bebis i knät och säger hoppsan =)

anna sa...

Underbart fina!! Precis som Anna skrev, passa på nu, när bebisarna kommer blir det inte mycket fika och krogen.. iaf inte för mig.
Har redan förbeställt apor- och lejon :-)..
Kram

Äppel Päppel sa...

Så fina tryck du gör! Har beställt apor och lejon och hoppas att man snart kan beställa trollen också! Passa på att göra en massa roliga saker nu, var sak har sin tid!!! :)

Mockolini sa...

Det måste vara jätte roligt att se sina bilder bli tyg, jätte härliga också =) Jag är överäns med dom andra passa på medans du kan göra vad du vill!! =)

Aleisa sa...

god morgon, fina motiver, det ska bli spännande att de nya kläder som kommer, aldirg likadana.

Skaparmani sa...

Det är mycket roligare att sy nu när man kan köpa dina fina tyger, ville bara säga det.

Johannak sa...

Älskar trollprinten!!! :)