lördag, september 12, 2009

Rymdmönster

Den översta här är tänkt matcha den rosa apor lejon elefant i inlägget ovanför.


Rymdmönster. Blev nog fel stil för det som det ska vara till. Men visar upp det för att visa att jag håller på med lite grann, trots att jag är sjuk. Jag har varit sjuk en vecka nu. Hostar, är knäckt och var jättehes första dagarna. Och det känns faktiskt inte bättre. Hostan har fastnat och jag känner mig minst lika krasslig fortfarande. Börjar nästan ge upp hoppet om att jag någonsin ska bli av med den.

En rosa med brun till Anonym som kommenterat. Men jag förstår inte varför färgerna blir annorlunda på bloggen än där jag ritar... Jaja snart får jag mina färgkartor så då får jag i alla fall ett hum om hur det skulle se ut i verkligheten, det är ju på tiden.

11 kommentarer:

Maria sa...

Härligt mönster och passar väl perfekt i dessa dagar med en svensk nyligen hemkommen från rymden! :)

MinaMirakel sa...

lite ovanligt, kul./Åsa

Skaparmani sa...

Vila är den bästa medicinen, även om det är tråååkigt...
Vi är också tussiga, har varit liggandes i en vecka nu med halsont och värk i kroppen.

Mönstret var jättesnyggt, förstår inte var du får all inspiration ifrån?

Krya på dig!

Johanna sa...

skaparmani: Min skalle;) Där gömmer sig mycket tokigt. Sen allt jag ser runt omkring mig. Jag märker också att jag börjar hämta mycket från gamla teckningar jag gjort.

Anonym sa...

supersnyggt! Se till att få det tryckt på tyg. Ljusrosa botten med bruna motiv skulle vara snyggt.

Krya på dig

klockarbarn sa...

Jag är ett stor fan av alla tryck du skapar. Även detta är underbart. Vilken talang du har.

Debbie sa...

Men å så roligt det här rymdmotivet är! Kunde tänka mig det till kläder! Fram för fler mönster som funkar på lite större barn :-D

Hoppas du kryar på dig snart. Det är envisa förkylningar som härjar just nu. Pojkvännen är dålig och det vill inte helt släppa och nu är snart alla fyra barn igång och hostar. Bara jag är kry, men så har jag också redan haft det (och smittat hela familjen....)

Kort og Søm sa...

Utrolig fint!!
Fredrikke :o)

Ps. God bedring!

Nilla sa...

Superfint!!

Tanja sa...

Superfint! Tänkte att det var bra med något lite mer "killigt" motiv men sen tyckte jag att den rosa med brunt blev superbra! Ha,ha.......

Anonym sa...

Det blev jättefint med brunt på rosa. Nu vet jag inte vilken rosa du tänkt dig men den dova varianten som visas på min skärm gillar jag.

Tack för att du tog fram den.

/Cecilia