måndag, oktober 26, 2009

Pyjamasbrallor i apor lejontyg


Jag vet, världens taskigaste bilder. Men jag hade ingen kamera bara datorns. Jag har sytt pyjamasbrallor alá haremsbrallemodell i det gröna apor lejon tyget. Supersköna! Snart kommer linne till och ett likadant set till Ted men i gult. Vi kommer att se helt galna ut när vi myser runt i dem.

Kom just på att man kan skriva var man hittat mönstret. Hm jag är inte så van att sy:) Det är från Allt om handarbete nr 6 Juni 2009.

15 kommentarer:

W collection sa...

ser sjukt sköna ut:)

Madelene sa...

Haha! Skitsnygga! Men blir man en apa när man har dem på sig? ;0)

Johanna sa...

Haha jo jag tror det=) Testa!

Kort og Søm sa...

Kjempe kul!!
Fredrikke :o)

Mockolini sa...

Super coola!! måste vara jätte sköna =)

Och du förlåt att jag inte svarade och tackade för dina tipps på mailen om bilderna så jag TACKAR nu =)

hystErika ♥ sa...

WOW! Hittade till din sida för en stund sen och har läst (tittat på bilder ^^) ganska mycket nu. Darn, du är sjukt duktig!

od Andulky sa...

Störtcoola!!!
Vill också ha!!
Kram

KRUMELEJ sa...

Så häftiga!

Helena sa...

De ser himla sköna ut! och tyget är ju så snyggt!

Benglan skapar sa...

Riktigt schyssta :) Jag måste nog härma dig!

HELENA-RUTAN sa...

Jag har lite svårt att förstå tjusningen med harembyxor, men till pyjamasbyxor passade modellen bra ju! :) Särskillt när de är i ditt fina tyg. :D

Tanja sa...

Coola! :)
Gillar egentligen inte haremsbyxor men som mysbyxor eller pyjamasbyxor funkar det. Kan tänka mig att de är sjukt sköna!

PS) Vem är Ted? ;)

/Kram

Solveig Lövendahl sa...

Så himla mysigt!!

Madelene sa...

Hehe! Ja, jag ska nog testa ett par...dock kan det vara bra för mig att inte känna mig som en apa när jag sover...har svårt att ligga still ändå! :0) Sydde ett Par haremsbrallor i somras, och det är det sköönaste, om än fulaste jag någonsin haft på mig! De är så sköna att man skiter i att de ser för taskiga ut alltså! :0)Nu sydde jag i enfärgat, men jag skulle nog kunna gå i ett par mönstrade med...heeela tiden, inte bara som pyjamas...lite synd att du satte pyjamasstämpel på era...annars har ni kunnat knata i dem på ica med :0D Det hade jag gjort med stolthet i alla fall! :0)

Madelene sa...

Ja, det luter nog åt att jag gör ett par...blir dock inte i apor och lejontyget då jag inte äger nåt sånt :0( Men har säkert något roligt i gömmorna...Min sambo lär jag ju få sy fast brallorna på om han skall använda dom...Mor och dotter matchning kanske skulle funka...jag får disskutera med unga damen här hemma...slutar väl med att vi går i prinsessbyxor båda två kanske...Men ett par brallor ska det bli, det är då säkert! :0)