torsdag, november 19, 2009

Borde sova!


Jag orkade inte göra något av det jag borde. Jag är utan tv och fick gåochsovaångest. Så därför ritade jag lite blommiga katter som studsar omkring. Motivet är inte fixat och trixat med så det går förstås att göra lite finare, men jag lägger ut det i alla fall.

17 kommentarer:

Tanja sa...

Supergulligt!
Börjar bli tjatigt att skriva att alla dina mönster är så fina men det finns inte så mycket att göra åt saken för de är ju verkligen sååå fina allihopa.
De här tyckte jag var jättesöta! :)

Johanna sa...

Tack Tanja!
För mig blir det förstås aldrig tjatigt. Jag blir lika lycklig varje gång någon kommenterar:) Det är så intressant att höra vad alla tycker. Och vilka som verkar gilla vad. Så "tjata" vidare det betyder allt för mitt ritande!

od Andulky sa...

Så fina!! Katter är aldrig fel ;-). Satt igår kväll och funderade på hur många meter fordonstyg jag behöver och oj oj oj, det kommer bli många nånga meter :-).
Kram

Jenny sa...

Åhhh vad fint! Skulle gilla det i tyg, gärna med röd bakgrund. (Tål nu varken senapsgult eller brunt... ger mig bara tankar på blöjbyte... har kanske sysslat med det för mycket ett tag....)

Kort og Søm sa...

Kjempe fint, du er jammen flink!!
Fredrikke :o)

Mysungar sa...

Suuuperfint som vanligt! Tyg med kattmönster är något som jag längtar efter, mina tjejer skulle ÄLSKA det!

Mockolini sa...

Härligt det där bode du trycka upp i tyg, jätte söt!!

HELENA-RUTAN sa...

Jättesött! :)

makrill sa...

Heja, heja - mer brunt å gult!!!

Kristin sa...

Suuperfina mönster, alla nya som du har gjort det senaste! Blev hellycklig när jag såg att Mjuka tyger ska trycka upp maskintyget i rosa och rött :)

dorabella sa...

Men herregud vilken gåva du har!!
Helt förstummad av din talang!!
Klockrent och såååå fint!!

Aleisa sa...

Så jättegulliga och söta katter. nu måste jag säga, johanna, skicka ett mejl eller ett brev till POP eller kaphal kontoret, deras skogstyg och andra är superfina, men dina är alltså värd att satsa på, du kommer inte att ångra, bara skicka, be om en träff och en kaffe och mycket mer kommer du att få. vet inte om jag är rätt eller fel, men sånt hade jag gjord, och jag är säkert du får telefonen tutta så fort nån öppnar brevet eller mejl. stå inte i skugan, du bodde lysa, förstår du vad jag menar? kram!

LizA sa...

Snyggt som vanligt! Jag tycker däremot inte att du ska kontakta polarn;) för jag vill att alla dina fina mönster ska bli tyg:D Och om du ritar mönster för polarn får dom ju ensamrätt till det:(

.designk.carbin sa...

Du har lyckats igen :)
Du har säkert fullt av idéer själv men jag måste bara citera min pratvilliga 2,5 åring när jag frågade vad hon ville ha på sig för tröja.
" en dod tröja som jag kan slicka på - en med dodisklubbor på för jag älskar inte sköna tröjor :)"

Så önskemålet från vår familj är ett godistyg.

Skaparmani sa...

Men gud så söta, konstigt det där att man skapar bra när man har ångest, men så är det för mig med.

Tiro sa...

Vill ha, vill ha!!! Jättegulliga katter!

Hello sa...

Åh så söta!