torsdag, november 12, 2009

Trycker upp interlock hos Spoonflower

Camilla Porsman http://craftsasmeditation.blogspot.com/ har önskat att trädmönstret skulle komma som tryck. Men eftersom jag inte tror att det kommer, inte inom den närmaste tiden i alla fall så hittade vi en annan lösning. Vi har beställt det från Spoonflower och jag passade då på att beställa lite interlock till mig själv av de andra två mönstren på bilden. Ska bli spännande att se och känna på tygerna. Hoppas dom blir fina i färgen och att tyget är skönt och att tyget kommer så fort som möjligt!!! Men jag beställde bara 1 yard (ca 90cm) av varje så nu måste jag planera lite och se till att göra något fint av det. Gaaah!!! Sy är inte riktigt det jag är bäst på!

Är det någon som tryckt upp interlock eller annat tyg där? Vad tyckte ni om färgerna och tyget? Hur är det att tvätta, torktumla? Och hur lång tid tog det innan tyget kom?

17 kommentarer:

Madelene sa...

Skicka det till mig så kan jag sy av det!!! :0P Man blir riktigt avis på de där tygerna. Superfina!

florin sa...

ÅH!!!!!! Jag vill oxå ha ju!!! Du skulle ha beställt mer och sålt det vidare =)

Myssel sa...

Åh vad fint!

Jag har beställt interlock därifrån, jag tog 2 yards. Det tog bara 4-5 dagar innan jag fick ett mail att tyget var postat men därefter tog det ca 2 veckor innan det kom till min brevlåda. Jag har bara tvättat det en gång och då körde jag 40 grader och skonsam torktumling. Tyger ser exakt likadant ut efter den proceduren.
Interlocken är riktigt tjock och härlig. Bottenfärgen är oblekt, inte vit. Du kan se mitt tyg i min blogg om du vill.

Bustråden sa...

Å vad synd att inte trädmönstret blir tyg, det hade jag verkligen hoppats på, det är så jättefint och roligt, finns det verkligen ingen som vill/kan trycka upp det?

Johanna sa...

Åh jag skulle gärna trycka upp mer men det blir ca 190kr/yard + frakt. Så om jag skulle sälja/skicka vidare skulle det säkert kännas alldeles för dyrt:(

Trädmönstret får gärna bli till tyg, men i dag är det ingen som planerat trycka upp det. Men jag hoppas någon ska. Kanske gör det själv en vacker dag, när jag får pengar och tid:)Jag har så många mönster jag själv önskar till tyg.

Aleisa sa...

jahaaaaaa, och mina svampar och nickelpiggor?

Skaparmani sa...

Håller med Florin, men kom och tänka på ensak. Kan du inte skicka vidare dina möster till tex. polarn & pyrets design ansvarige?? Eller H&M eller Åhlens eller Kappahl.
Din design är såååå mycket finare än det som finns i butik nu.
De borde slåss om dina möster. Och så måste du lära dig att ta betalt, för du är helt grym.

Lycka till!!

Lycka till!!

W collection sa...

tror allt ja ska gå ib på spoonfloer å beställa lite...är det samma frakt alltid eller öka den med antal yards? annars kankse vi skulle gåihop några å beställa? bara en tanke...dina tyger är ju helt underbara!

Kaja sa...

Det gula med apor var ju jättefint! Får man önska sig ett lite grabbigt motiv?? Piraterna var visserligen fina, men här är det bilar och rymden som gäller. Lego PowerMiners och Lego StarWars leker alla barn med på dagis. Men, de som finns i butikerna ser så himla murriga ut och lite farliga!!

Heimlaga sa...

Du skriver att sy inte är det du är bäst på. Tur det, för vore du ännu bättre på att sy än du är på att rita mönster, så vore det orättvist!!
Klart det vore kul om något stort företag nappade på din design-varför inte IKEA!

W collection sa...

kan duinte ta in beställningar om många ä intresserade å tyget ä fint som du får nu:)

e.ko sa...

jag vill ju oxå ha!!av det riktigt färgglada!!!
**erika

e.ko sa...

om jag skulle vilja beställa typ 10 m av det tyg längst till höger på bild hur går jag till väga då?
älskar det:))))

**erika

.designk.carbin sa...

Instämmer med alla kommentarer i inläggen ovan:)

Du är grym på att rita.

Strömming sa...

Träden är helt underbara! Hoppas någon tygtryckare nappar på dem!

Anonym sa...

maste kolla:)

The Pyssler sa...

Hejsan!

Jag tryckte upp egendesignat tyg på Spoonflower (interlocktyget) men färgerna mattades av rejält efter bara en 40 graderstvätt och tyget var inte vitt i grunden utan mera naturvitt/miljövänligbommulsnyans. Tyget var väldigt tunt, som en väldigt urtvättad t-shirt, köpt på second hand. Kände mig väldigt besviken när man betalat dyra pengar. Letar nu annat ställe att trycka upp barntyger på, någon som har något tips?

Mvh
Mirre