onsdag, januari 13, 2010

Ok vad tycker en 3-6åring om detta?Den översta bilden är klickbar om man vill se det stooort! Gjorde om rapporten lite. Och lite andra färger. Ska göra en utan kaninen sen... men det blir en annan dag.Jag har ju noll koll. Själv tycker jag att det kan vara fint utan prinsessan, men tänkte att den kanske tilltalar små tjejer. Finns det några små tjejer därute som kikar i min blogg? Klicka på den övre bilden för att se motivet bättre. Prinsessan är ca 7cm hög utan krona.

Oj tack för alla kommentarer:) Och att ni frågat barnen!
Jag känner att jag verkligen har dåligt koll på vad små flickor själva gillar... Jag måste bli bättre på att kolla sånt. Jag ritar ju mest utifrån mig själv och min egna barnsliga värld...

27 kommentarer:

Madelene sa...

Visst finns det små tjejer som älskar det där!!! Här har du en! :0D Love it! Och tack för kommentaren. Roligt att du gillar det! :0) Synd att det inte finns något kvar! Det är verkligen superfint! Och alldeles, alldeles mjukt! Är helt klart bland mina favvotyger så därför har jag inte sytt så mycket av det än. Nån mössa och nån dregglis bara tror jag...känns som att man vill ha det till nåt speciellt. Passar inte till allt heller då man lätt "förstör" motivet på tyget om man syr "fel" plagg av det.

Nette/Rostis sa...

vet inte om 3-6 åringar, men här har vi en 7 och 29 åring som Älskar det!

Anonym sa...

Jättegulligt och rätt färger, men hoppa över kaninen.

Anonym sa...

Kollade precis med min 3-åring (4 i april). "Vad fint mamma, det kan jag ha" blev kommentaren. Alltså godkänt. Jag tycker att det var superfint :)

/Ann-Mari

Kaja sa...

Lilltjejan tyckte om det och ville väldigt gärna ha en klänning av det!! Hon fyller fyra i mars.

Amandha på AMDA design sa...

Har en 2 åring som står och skriker att hon vill ha, en 4årig grabb som säger att det var fint och en 10 årig tjej som säger det var super gulligt fast till mindre tjejer, sen jag då som mamma gillar jag det =)

[ LiEmEl ] sa...

jag har en tjejja på 4 alldeles snart 5 i feb... hon gilla det jättemycket sa hon, ett sånt tyg kan du sy en klänning av mamma vart hennes kommentar =)

JuMel sa...

Har en snart 6 årig tjej som tycker att det ser jättefint ut. Själv är jag mer förtjust i unisex och är inte så prinsessig så om det fanns som tyg är jag ändå tveksam till att jag skulle köpa det.

Benglan sa...

Jag tror att du ska skippa kaninen. Skulle tro att en 6-åring tycker att den är "barnslig". Annars går det helt säkert hem hos tjejer :)

mumi sa...

Nå har jeg spurt jentene på 4,5 og 6 år her. Begge syns det var sååå fint. 4,5 åringen begynte å hoppe rundt og ville ha en sånn med en gang:) Begge syns kaninen var kjempesøt ikke for barnslig for mine i hvert fall.Hva mor selv syns er vel en annen sak:) Litt for rosa kanskje.

Camilla/Timote sa...

Så här löd Tildes kommentar (5år)
Åh va fint, det vill jag ha, säg till när du fått hem det!!!

Så ABSOLUT!!!

Emilia /barnpalatset sa...

Sara (snart 4år)
- Mamma du syr så mycket annat jag vill ha en sån princessklänning, NU!!!
Linn (snart 6år)
- Åhhhh mamma den måste jag få (klänningen på bilden såg hon) Kan jag inte få den i present (fyller den 28januari, så kan du fixa tyget innan dess vore det bra =)...
Här gick det hem till 100% hos alla tjejer i familjen även mamma =)

Fru Lind sa...

Några meter av dett måste det ju bli här!!

made by KA sa...

I LOVE it and I am 35 years old! ;)

Skaparmani sa...

Ja, du har prickat rätt igen!!

Palven sa...

4:åringen här hemma gillar den :o)

od Andulky sa...

Underbart! Jag älskar det och Louise vill inte sluta titta! Hon tycker det är jättefint och extra fint med nallen (kaninen) :-). Hoppas det blir tyg SNART!!!!
Kram

IRMa sa...

Enligt dotter 3år; -Ser fint ut! Hon har kanin! (och med lite eftertanke -hon har krona)

BillaBa sa...

Jättefint som vanligt, men själv (och jag har faktiskt inte frågat dottern) så tycker jag att det är finare när prinsessorna inte "står på rad" utan är lite mer huller om buller.

Johanna sa...

håller med dig BillBa hade lite bråttom ut med motivet bara. Har tänkt ändra i rapporten:) Var bara så nyfiken på om småtjejer skulle gilla själva motivet. Jag är jätteglad för alla åsikter! Det är så kul:)

Aleisa sa...

behövs inte alls fråga, mina två tjejr gillar det!

MinaMirakel sa...

fin, fina prinsessor, mina egna prinsessor hade älskat det!/Åsa

Mojja sa...

Helt klart något mina två yngsta skulle tapå sig utan diskussioner! Vi älskar det!!!!!

Anonym sa...

Min 4åringa dotter pussade skärmen för hon tyclte tyget var såååå fint.
Men kan hålla m andra som kommenterat om att du ska skippa kaninen. Tror att det finns fler som kan tänka sig det då!!!!Men jag älskade det ändå!

Strumpetossa sa...

Min 5-åriga dotter älskade det och bestämde att hon ville ha en klänning i sådant tyg...och det är ett väldigt bra omdömme då hon är superkräsen ;)

Anonym sa...

...min 5 åring står just nu vid datorn och yyyyylar "åhhh, finns det där att köpa?!!
Svar JA, skulle nog falla dottern i smaken verkar det som.

/Ann-Sofi

Fia sa...

Gosh! Tror min T skulle ääälska denna...det börjar pratas om "jåsa, mamma, jåsa". Fast hon gillar massa annat också...och jag hoppas hon fortsätter med det....jag har ju massa fina tyger som INTE är rosa..
Ser cooola klänningar framför mig