torsdag, januari 14, 2010

Rådjur och Kolibri Gammalt mönsterOk det här är enligt förra inlägget lite Ajja Bajja, men till mitt försvar så är ju inte Rådjuret eller kolibrin något nytt. Jag har bara ändrat rapporten lite men det är samma som jag använde förrut när jag screentryckte. Tycker för övrigt att Hummingbird är ett så fint ord.

16 kommentarer:

KRUMELEJ sa...

Återigen så visar du ett supertryck. Färgkombinationerna är SÅ snygga.

lulesara sa...

Jättegulligt!

Martin sa...

ÅÅÅh vad vi skulle vilja ha ett rådjurstyg!! eller "prickelpigorna", som du visat tidigare. Du gör så fina grejor

Petra sa...

I love this!

Tanja sa...

Jag håller med "Martin"!
Jag skulle verkligen vilja ha rådjurstrycket som tyg. Prickelpiggorna är också en av mina tre i topp, dit hör också sköldpaddorna(som jag har för mig skulle ha kommit som tyg, men jag kan ju ha fel).

Jag gillar att du kör lite "ajja bajja" emellanåt! ;)

Johanna sa...

Tanja: Jo tanken var att sköldpaddorna skulle komma som tyg. Rapporten är klar och hos Anna, varför hon valt att inte trycka det vet jag inte./Johanna

Hello sa...

Aja baja! Men tur för oss :D

Singh sa...

Wow, me like! Jättefint tryck på härliga bakgrundsfärger...

LillaBarn sa...

De jättesöta. Jag vill också ha sköldpaddorna. Sköldpaddorna och prickelpigorna är definitivt på min önskelista. Jag beställde fordon och pirater från Mjuka Tyger, men finns piraterna kvar??

MinaMirakel sa...

Kul mönster!/Åsa

Polkahjerte sa...

Så mye fint du lager! Leter alltid etter noe gøy/fargerikt til guttene mine og stoffet med alle kjøretøyene er perfekt. Liker virkelig godt din stil.

Jenny sa...

Jättefina! Jag gillar de klara bakrundsfärgerna.

Doris_Assar sa...

Jättefina!!! Kanske är det bara jag, men jag gillar generellt småmönstrat bättre? Tex om bambin skulle vara runt 2 cm hög. Bara en tanke. Men underbart mönster!

Hoppas det går bra med bokillustrerandet! :-)

Johanna sa...

Doris Assar: Jag tycker att när det är större passar det större barn och när det är litet blir det väldigt barnsligt. Här tänkte jag mig syrrans barn ungefär, 4-7år. Eller en body som blir mer cool än söt. Men håller med smått blir jättegulligt när man tänker till de minsta. /Johanna

Anna Ström sa...

Har haft fullt upp!
Får klättra över tygrullarna som det är just nu! Jag vill också ha sköldpaddorna. De kommer, jag lovar! Till våren/sommaren tror jag de passar bra, eller?

Martin sa...

Vi vill oxå ha sköldpaddorna!! Lääängtar