måndag, februari 22, 2010

Jag har sytt lite
Men syna det inte i sömmarna. De flesta mönstren är Ottobre, men jag fattar aldrig beskrivningarna, eller tycker knappt det är några så jag provar mig fram. Och det blir alltid lite fel, men jag tror jag lär mig. Muddbyxornas mönster har jag fått från en av mina bästa vänner och sybloggare, Pia med bloggen Pajas.

Annars går jag i längtans tider efter skog- och trädtygerna som snart kommer med posten, och Glad elefant tyget som anländer hos znok design i slutet av veckan så nästa vecka har ja nog en elefanthjord här hemma.

Väntar också på att få se Stora Lilla J´s nya tyger till ecobums (ekologiska tygblöjor). Pandatyget har beställts i rosa, lime, turkos, chokladbrun och orange. Blöjorna kommer att bli störtcoola.

Och snart borde också Kids Kafé produkterna vara klara. Så jag kan puffa för dem och länka vidare till där de säljs. Hoppas trycken blir snygga.

Men nu har jag fått order om att gå och lägga mig. Så god natt!

15 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Fina små kläder du sytt, jag har hellre aldrig läst en sy beskrivning!/Åsa

Madelene sa...

Det va inte liiite du sytt! En hel del plagg ju! :0) Ser fina ut, och sybeskrivningar krånglar oftast till det mer än nödvändigt...man ser hur det skall göras i många av fallen. :0)

Zanna sa...

Oj vad du har sytt :) Det ser ju jätte bra ut!

JuMel sa...

Oj, vad du har varit flitig! Fina kläder tycker jag. Gillar den randiga mudden till apor och lejon tyget!

od Andulky sa...

Så underbart fina!!!
Kram

Skapat av mig sa...

Å titta vad fint! Du är ju jätte duktig!

Onomak sa...

Jättefina! Tror jag också ska skaffa mig en elefanthjord. Just nu är jag nere i nåt slags apträsk :)

Anki sa...

Oj, vad mycket du sytt! Jättesnyggt med randig mudd och kantning.

Hello sa...

Ja, herregud Ottobre!!! Lika bra som de är på att ta fram modeller lika DÅLIGA är de på att skriva sömnadsbeskrivningar. Tycker det är lite väl tunt där faktiskt. När de nu har blivit så stora borde de ha råd med folk som kan skriva sömnadsbeskrivningar också. De skulle ju nå så många fler, dessutom. Om de hade beskrivningar som gick att förstå och följa!

Men fina kläder blev det till slut!

Babushkadockan sa...

Supersnyggt tycker jag i alla fall att du fått till det!

OttoPippi sa...

Hej!!! Jättefina!!! De ser proffsiga ut tycker jag! Och vet du vad, jag förstår inte ett smack av Ottobres sömnadsbeskrivningar... :-) :-).

Hur menar du att Pandatyget kommer??? Till försäljning???

Tanja sa...

Tycker att de ser jättefina ut!
Och en hel del blev det.
Själv fastnade jag när jag skulle sy bodysar, inte kul! Så nu har en hel hög legat och väntat för det blev ju en massa annat istället.

TIA sa...

Så utrolig mye fint! Jeg digger stoffene dine, og har sydd av trolleveluren din til jentene mine! De digger den! Vi har liggende mer troll i flere farger i både velur og interlock, og eldstejenta vet akkurat hva det skal bli ! Flere kjoler! Vi får se... :) Ta gjerne en titt i bloggen min www.lillel.net der ligger også bilder av trolleklærne litt nedover på siden! :)

Gulludden sa...

Vilka fina kläder, gillade bodysuiten skarpt// Jessica

Skaparmani sa...

Ett tips på kantbanden är att du tar 2/3 så långa band som det som skall kantas, sträck och nåla. Sy med tvillingsöm.