måndag, mars 22, 2010

Velourhoods för små och små storaJag har sytt velourhoods och lärt mig under tiden. Luvan i den lilla borde inte ha en söm synlig, det fixade jag till den stora. Men trots lite kracklig sömnad tycker jag de är jättefina:) Min tröja är riktigt rosa eller cerise vet inte vad det kallas. Jättefin färg. Sen älskar jag brunt. Det blir nog fler hoods framöver, både stora och små måste knåpa ihop ännu bättre mönster. De här är lite hopplock från olika. Omlotttröja strl 62 från ett gammalt stil mönster + en luva från en ottobre = den mindre tröjan. Och glada elefanter i båda luvorna, förstås!!! Den stora hooden är ett mönster ur en ottobre (strl 146, trots att jag är rätt kurvig och bystig så passar den). Jag har lagt till luva (som jag gjort om), och farfarsknäppning samt muddar. En lång knäppning. Vita muddar i ärmar och längst ner. Funkar, jag kommer att använda den:)

7 kommentarer:

Skapat av mig sa...

Å så snygga! Verkligen fint med elefanterna i luvan.

Vill även tacka för det fina trädtyget som du designat, jag har nu sytt fem fina mössor av det!

Ha en trevlig kväll!

LizA sa...

Jättefina:) Vågat att ha knallrosa till sig själv, jag skulle nog eg vilja, men sambon skulle nog tro jag blitt galen. (det ser ut som om du vänt velouren åt olika håll på huvan och knappslån? Eller så är det bara kameran som luras, i vilket fall så var det nåt jag inte hade koll på i början av min sömnadskarriär, så jag har ett par velourbralls med luggen åt olika håll på resp ben)

Doris_Assar sa...

Heja dig!!! Snyggt det blev!
SKulle vara jättekul att få se livebild med dig i hoodien! :-)

Pumla sa...

Åh vad snygga!! kul att sy till sig själv också :)

e.ko sa...

tjusigt:)))

Zanna sa...

Äntligen lite sytt, va kul! Dom ser jättefina ut ;) Jag ser även att du fått till en länk till mig, tack så mycke!

LillaBarn sa...

Vad fina! Blir det något draktyg förresten?? Vill ha.... Och ang resan, till Skellefteå bär nog inte resan tyvärr. Fast om jag nu mot all förmodan skulle pallra mig dit, så kommer jag och hälsar på ögonabums!!