onsdag, juli 14, 2010

Trevlig sommar

Hejsan,

till alla som mailat mig om förfrågningar av olika de slag, jag kommer att vara dålig på att svara i sommar. Jag har till motsats till vad jag tänkte innan semestern bestämt mig för att göra så lite som möjligt. Trots att jag längtade efter mer tid till ritande och hade tänkt ta på mig mer. Men jag har gått ner i varv, vilket jag känner att jag nog behövde. Så svar kommer och missar jag ditt mail så maila mig igen efter sommaren, jag får mycket mail och en del kommer bort. Jag har inget emot mailbombning eller att få samma fråga flera gånger. Så skicka gärna, men vänta dig inte svar direkt.

Marknaden gick över förväntan, och jag ångrar att jag inte tog bilder på allt innan det såldes, trodde jag skulle få med mig mer hem. Jag ska fota lite koppar, lägga ut bilder om jag hinner sy. Också längtar jag efter att få visa upp plagg från Liandlo som jag fått äran att rita till, men de är hemliga än:) Jag hoppas dessa plagg kommer att gå att köpa på smått och snyggt i skellefteå, men det är bara min förhoppning. Underbar butik med det snyggaste för barn och inredning! Men pga vovven som inte kan lämnas själv än så kan jag mest ögonshoppa. Men snart är han ensamtränad så jag kan börja shoppa igen.

Några har undrat vad som hände med Kids Kafe mönstren jag ritade, och jag kan säga att det är snart färdiga produkter av dessa. Vägen från tanke till produkt är ganska lång och slingrig och min del görs i början så det tar lång tid från det att jag ritat tills det är klart. Men det går enligt planerna:) Och det har varit ett jättekul samarbete med Lars så jag längtar efter produkten och är glad att jag hoppade på det tåget.

Doptavlor har jag inte hunnit med. Men jag hoppas kunna sälja dem framöver. Ska lägga upp någon strategi för hur det ska gå till och återkommer då det är klart.

Annars ha en superhärlig sommar! Det ska jag ha från och med NU...

7 kommentarer:

Nilla sa...

Trevlig sommar! Njuta av värmen och ledigheten för att ladda batterierna och fylla på inspirationskontot. :)

OttoPippi sa...

Ha en underbar sommar!!!!!!

Inredning hos nord sa...

Vad kul att det rullar på! Men som sagt man måste få tid för återhämtning också för att orka. Lycka till med allt och ha en bra semester!
/Helena

Anonym sa...

Hej! Ha en fortsatt super semester!! :D Hör av dig om du vill vara hundledig någon liten stund... eller typ gå en promenad :)
Annars syns vi sen.
Kram Frida "på jobbet"

Skaparmani sa...

Hoppas du får en skön semester!! Njut.

Sara Lundmark sa...

OJ så fina illustrationer du gjort! Verkligen supersnygga! Du kommer gå långt! =)
Jag måste bara fråga, för du känns så bekant, är det inte du som varit tillsammans med Thomas Larsson för några år sen??
//Sara

Tova sa...

Alla behöver lite semester ;) hoppas du har en superskön och avkopplande sommar!!
Kram