onsdag, oktober 20, 2010

Lite information

Jag längtar efter nya numret av ottobre, tjihoo!!!

Sen vet jag att jag ligger efter med att besvara mail. Jag tror jag har tappat bort en del frågor kring mönster i mailhögen. Så ni som tycker att ni inte fått svar och det gått någon vecka får gärna maila igen. Jag har inget smart system än, det har gått så fort med allt och jag har inte hunnit med att strukturera upp det administrativa. Men jag hoppas jag ska få ordning både på mail, fakturor, kontrakt, förfrågningar och annat fram över.

På grund av tidsbrist sätter jag också tillfälligt STOP för:

Loggor
Posters
Sömnad på beställning


Jag får en del frågor kring fototapeter. Och jag har som plan att kunna erbjuda det framöver. Men jag har inte hunnit med. Men håll ögonen öppna en vacker dag ska jag slå upp portarna för det om min önskan slår in.

Nu ska jag snart och besöka en liten bäbis som ska få lite hemsytt. Som jag förstås inte hinner fota. Ha det gott!

8 kommentarer:

Aleisa sa...

finns någon plagg eller tyg designad av dig på den nya ottobre? spännande!
att det har gått fort visste vi alla, du är otroligt talangfull och det kommer att bli ännu större, kram!

Strömming sa...

Ja och fint är det i nya ottobre! längtar också till den kommer för den ser ut att ha mycket fint i sig!

Anonym sa...

Vad kul att det går så bra för dig Johanna! Jobbar du fortfarande som arbetsterapeut eller kan du försörja dig på att designa?

Lycka till i framtiden! Du är guld värd för oss som syr barnkläder av "dina" tyger.

/ Caroline

Johanna sa...

Hejsan,

Aleisa, jag tycker du ska kika efter tyger...:)

Strömming: Håller med mycket fina mönster i det nr. Lite som det popularä vinternr sen tror det är 2004 som jag ville beställa men som är helt slut.

Caroline: Jag jobbar för fullt som AT också. Finns inte en chans i himmelen att jag skulle kunna leva på det just nu. Men jag har i alla fall kunnat göra bra reklam för mig själv under en dubbelarbetande tvåårsperiod, så framöver hoppas jag att jag ska kunna ta ut en 25%lön målet är en 50%lön, kanske nästa år:)

SophieLophie sa...

Hej!

Jag förstår att du längtade efter numret! Hur kul som helst och superfina tyger! Kom i brevlådan idag och det var färgglada barn i numret, skitkul! Du är superduktig på det du gör! Var tvungen att köpa kläder med "Björnarna" från Liandlo. Perfekt syskonmatchning till julafton! :)

Skapat av mig sa...

Jag har numret här hemma! Tygerna är jättefina!!!

Benglan sa...

Vad roligt att tyg du designat var med i senaste numret av Ottobre :)

Trevlig helg.
/A

Helen sa...

Jag har också beundrat dina tyger i nyaste numret av Ottobre. De var jättefina! Sedan så längtar jag tills jag hittar ditt tyg med feer på. Det skulle min dotter älska.
/Helen