lördag, december 17, 2011

Stoff och StilTexten är hämtad från Znok designs blogg:
I veckan så har ovanstående tyger sålts i Stoff & Stils butiker. Jag fick reda på detta igår kväll och det har varit osäkert om hurvida det var plagiat eller inte.

Jag har idag varit på Stoff & Stil i Malmö. Efter att ha tittat på tygerna kan jag berätta att det inte rör sig om plagiat. De är tillverkade av mig men de var inte säljdugliga enligt mina kvalitetskrav och återsändes därför till fabriken för kassering. Fabriken var fullt medvetna om att de inte fick lov att komma ut på marknaden och lovade att förstöra tygerna men har sålt dem till Stoff & Stil i alla fall. Jag vill med detta också poängtera att jag inte har möjlighet att ta emot några reklamationer på de aktuella tygerna som kommer därifrån. Ni som köpt tygerna lägger jag absolut ingen skuld på. Men vänligen vänd er till Stoff & Stil vid reklamation. Tygerna är nu också bortplockade från Stoff & Stils butiker. Det är fabriken som ska klämmas åt. Något jag ska ta tag i härnäst. Mer info kommer:)

5 kommentarer:

TurboNeedle sa...

Tyvärr så fanns Drakarna och Finn djuren i butiken i Göteborg i förmiddags... :(
Ville inte diskutera saken med personalen då jag hade mina barn med mig.

Jenny - ZNOK sa...

Turboneedle, Jag var först i Malmöbutiken runt 11-11.30 så de visste inget då.

od Andulky sa...

Trist när det blir så :-(

Skapat av mig sa...

Men vad bra att veta hur det hela gått till men fy för fabriken! Hoppas allt löser sig!

Fragaria - Cecilie sa...

Hei! Går det bra at jeg skriver norsk?

Jeg liker stoffene dine kjempegodt, og følger alltid med i den fine bloggen din. Så jeg kjente straks igjen "finn djuren"-stoffet du har designet hos Stoff og Stil her i Bergen. Det var nå i forrige uke jeg var der.

Jeg syns det er kjempegøy at du har flere fargealternativer på mange av designene dine. I love it!