torsdag, april 19, 2012

Sytt till min dino-prisessa



Det är knapert om tid. Men lite nytt har vi till garderoben.

Överst en halterneck-klänning med ficka, eget mönster. Tyget har jag ritat till Znok och det här är en av fyra färger som det tryckts upp i. Just nu finns två färger att köpa. Kantat med jersey, och med randigt tyg till fickan, tyger som också kommer från Znok.

Tröjan (mönster ur ottobre) har jag sytt av provtrycket på de nya Jurassictyget som snart finns hos Znok. Det räckte bara till ärmar, men tycker det blev fint med lite enfärgat och vitt till. Samt lite randigt som tittar fram i fickan. Enfärgat grönt och jurassic från Znok och vit tunn interlock att kanta med och randigt i fickan från Liandlo.

Längst ner prisessklänningen. Tyget har jag designat till Liandlo, men det är redan slutsålt. Blev en riktig favorit. Även här en ficka och vita kantband. Mönstret är samma som tröjan men jag har ritat ut det och förlängt det till en klänning samt kortat ärmarna och lagt till fickan. Bakstycket är i samma stjärntyg som ärmarna. Alla tyger på detta plagg kommer från Liandlo.

Länkar:

2 kommentarer:

Le Petit sa...

Så mycket fint! Halterneckklänningen var verkligen söt! Tack för att du designat de fina mormorsrutorna, tror det kommer bli en klar favorit här.

Cilia sa...

Superfina plagg! Trevligt med lite inspiration.
Älskar verkligen tygerna, du gör jättefina mönster :)