onsdag, april 22, 2009

Filt, luva och mjukis. Otroligt jag har sytt självIdag har jag testat sy lite. Mössan har jag sytt efter ett mönster som jag fick av Anna, Od andulky, när jag efterlyste ett mönster i ett tidigare inlägg. Hon har ändrat lite i ett mönster som hon i sin tur fått av Madelene (Made by me). Mönstret var helt underbart och till och med jag lyckades knåpa ihop denna luva. Så tack snälla söta:)

Överst är en liten filt jag gjort. Det vita är flanell som jag tryckt pillergubbar på och på baksidan knallorange fleece. Om det är någon som har en modern briovagn i någon färgglad färg så kan ni tänka er hur fint det skulle passa. Min kille gjorde designen till en kampanjsida dom hade förrut och jag satt och drömde om att ha en sådan vagn, men jag har ju inte ens barn:(, men för tillfället är jag med filt i alla fall haha. Och haka inte upp er på min sömnad, jag erkänner jag är kass på att sy.

Mjukisen ovan blev en flopp, håller på med en annan nu. Den här fick min kille och hänger vare sig han vill eller inte på hans skrivbordlampa. Kul att sy som omväxling, men i morgon ska jag göra en ram till apor och lejon motivet så sen blir det att trycka på lite nya trikåer jag köpt idag. Längtar, hoppas ramen blir bra.

4 kommentarer:

LillaBarn sa...

Jättefint! Älskar mössan... Ser fram emot lejon och apor!!! Vad behöver man för att göra screen tryck?
Är det dyrt?

Alex sa...

Jättefestligt Johanna!
Kul att du ger dig på att sy, själv är jag precis kass. De gånger jag tvingats till den eländiga maskinen behöver familjen hålla sig på ett säkerhetsavstånd på ungefär... en mil.
=)
Mössan är underbar. Vill ha, vill ha!!
Kramar.

Skaparmani sa...

Snyggt!!

-Håller inte med dig i din självkritik.

anna sa...

Superfint! Allt blev ju jättebra! Filten ser verkligen jättegosig ut och mössan sitter perfekt :-)!