torsdag, april 23, 2009

Otur

Idag gjorde jag apor lejon ramen, men tyvärr är den som oturs förföljd. Den blev inte bra, inte hela ramen. Men jag tryckte lite och gjorde två barnluvor innan jag tvättade ur den igen. Får börja om från början och hoppas på att nästa gång, tredje gången gillt blir bra. Jag gjorde en djuprengöring av ramen igår, men något måste ha fastnat ordentligt. Så nu har jag kletat på det igen. Tyget är naturvitt och de är lite finare i verkligheten.

5 kommentarer:

LillaBarn sa...

Tack för svaret! Det får nog vara med tryckeriet för min del för tillfället. Köpte precis en overlocker, så vi har inte råd med något mer och ingen plats heller bland barn, tyger och dammråttor! Men om du trycker upp det här tyget, måste jag få köpa. Vad dunderfint med det här trycket i t.ex brunt på gul botten. Jag ställer mig genast i kö på förköpslistan!!!

Johanna sa...

Jag får snart brun tryckfärg ska jag handtrycka lite olika och se hur de blir. Jag hoppas att det blir tryckning av tyger till hösten. Så jag tar tacksamt emot önskemål om tryck och färger. Även motiv för det är ju egentligen min grej att rita inte sy:) Men jag önskar mig en overlock, skulle vara kul.

anna sa...

Helt underbara!!! Jag bara älskar dem!
Trist att inte allt blev bra!

Skaparmani sa...

Jag hoppas också på tryckning av tyger, det blir superfint!

Mina färgkombinationstips: fuchsia/lime, rött/turkos, lime/turkos, kobolt/lime,orange/grönt, brun/turkos, lime/brun, cerise/lime, turkos/cerise.

Jobba gärna med kontrastfärger, det blir häftigt!

Skaparmani sa...

-Ja, och så med svart eller vit botten förstås...