tisdag, april 28, 2009

Nytt tryck
Idag har jag tryckt min retro bunny bild och lite orangea pillergubbar. Haft värsta turen trycket är jättefina, hoppas dom är det efter tvätt också. Till min förvåning blev också det här motivet fint på velour. Hoppas pia göra en sådan där klänning med mudd av velourtrycket, om ni inte vet vilken klänning jag menar så kolla på hennes sida Pajas. Alla trycken är bruna (inte bleka svarta), syns lite dåligt på fotona. Själv har jag börjat använda en brun mössa med pillergubbar idag, och det var faktiskt två stycken som tyckte den var fin när jag passerade genom stan. Och det tycker jag faktiskt själv också haha.

11 kommentarer:

anna sa...

Åh så mycket snyggt!! Kan tänka mig att folk tyckte du var snygg i nya mössan!!
Ser direkt framför mig en t-shirt eller ett linne i det nya trycket!! Skulle vara grymt snyggt!!

Skaparmani sa...

Får man köpa en bit??

Anonym sa...

jaaa apor o robotar. jaa tryck upp sånna

zara sa...

200:- (det är inte äkta silver) så därför är det lite billigare.. Vad tar du för mössorna? :)

[ LiEmEl ] sa...

oooh jag hitat till din sida nu, shit va fina tryck du gör!!! otrolft fina jag tycker helt klart du ska satsa på att trycka upp lite i större mängder =) jag köper helt klart!!! hihi.
vad anv du dej av för färg jag trycker själv lite men än så länge bara i enstyckstryck =) men jag har panduros textilfärg och det ä ju hopplöst när man ska fixera trycket i 5 min!!!
förslag på nån annan färg=)??

Johanna sa...

Hejsan LiEmEl, jag köper all färg på screentec, och allt annat som hör trycken till. Tusen tack för kommentaren:)

Doris_Assar sa...

Jag vill också köpa tyg!!! Vad mycket fina tryck!! :-)

Amandha sa...

Hej...undrar om man skulle kunna få köpa lite av dina fina tryckta tyger...du får gärna höra av dig på amdadesign@gmail.com

anna sa...

Du är allt bra snäll du!! :-)
Glad Valborg!
/Anna

emeli sa...

vilka söta mönster! är det du som illustrerat?

Johanna sa...

Ja visst är det jag som illustrerat. Jag har ritat i princip allt du ser på denna blogg, och målat det som är målat. Jag har fuskat med en sak, pippis häst på pippi postern, annars kommer allt från mitt huvud och ibland lite inspiration från något jag sett. Älskar att rita:)