onsdag, april 29, 2009

Tack för visat intresse!

Åh hejsan, Gud vad kul med alla kommentarer och intresset för mina tygtryck. Jag ska absolut fundera på hur försäljning skulle kunna gå till. Men eftersom det är handtryckt med screenram i bara A3 format så förstår ni kanske att det är väldigt tidskrävande. Och priset skulle bli betydligt mer än fabrikstryckta tyger, och det skulle bara gå att köpa små mängder åt gången. Men har ni önskemål om att jag ska trycka upp på fabrikväg så fortsätt peppa:), tycka och önska. Det är inte alls omöjligt att det blir så framöver om jag (eller någon samarbetspartner) ser ett intresse av det. Så tusen tack för alla kommentarer. Önska gärna små bitar av tryck ska jag se vad jag kan ordna i mån av tid. Och fortsätt visa intresse så jag vet om det är dags att satsa.

5 kommentarer:

anna sa...

Hej!
Jag är självklart intresserad av att köpa, men det visste du redan ;-).
Ha det fint!

Maria sa...

Wow vilka toksnygga tryck du gör! Jag skulle absolut vilja köpa om du tryckte upp större mängder.

Skaparmani sa...

Hoppas att du fåt tag på något företag som kan trycka upp mängder med tyger, kolla med Jofotex, eller någon Dansk textilfirma?

Skaparmani sa...

Kom på en sak till, har du hört med www.mjukatyger.se ?
De gör tyger i egen design, men kan kanske trycka efter dina mönster (som ju är mycket snyggare än deras egen design).
Den butiken går ju så bra att de nyanställer folk, så där finns det kunder, kollar man runt lite i sybloggar så ser man att det finns stort intresse för den typen av tyger (trikå med kul tryck)

Anonym sa...

vad skulle de kunna kosta med lite tyg av aporna o med "monstrerna"
så de typ räcker till fram o baksida på en barntröja ca storlek 80 och 104
eller ska ja maila dig?