måndag, april 12, 2010

Blandat sytt


Jag har sytt lite allt möjligt men inte haft tid att blogga. Har ju istället myst och busat med lillvalpen. Eller sanningen att säga har jag väl mest sprungit ut och in dag som natt för att försöka få den rumsren. Är det normalt att man som 32-åring hämtar hem dockor från sina föräldrars vind för att själv hålla på och klä dem? *ler* Tycker tyvärr att dockan har lite dålig hållning och att armarna hänger, kan hända att den haft ett hårt liv på 80-talet. Men hon är ganska stor, mina strl 62 kläder passar nästan. Nu har jag snart en hel garderob, fattas bara en bebbe:)

Mössorna har fått toppar, nästan som öron. Inspirerad av en underbar mössa från Krimskrams. Men hennes modell är mer proportionerlig och snyggare.

22 kommentarer:

Bustråden sa...

Vad mycket fint du sytt!!

Onomak sa...

Jättemånga fina kläder!

Heimlaga sa...

Du får väl satsa på kläder till valpen också! Eller tygblöjor?!
Vilken känsla det måste vara att sy av sitt eget tyg!

Hawk and Weasel sa...

Fiint! Åh vad jag känner igen mig, jag sydde säckar fulla till babyn som inte fanns... fast nu finns hon till slut och kan prova alltihop. Värt att vänta på, kan jag säga.

makrill sa...

Åh, så mycket snyggt!! Du har ju verkligen fått in snitsen! Tycker det låter jättehärligt med en liten skruttvalp. Tänk så många härliga mornar du kommer få i vårvädret (regn som sol!)

LizA sa...

Haha, jag är visserligen bara 26, men jag har ändå min stordocka liggandes här för att testa kläder på ibland ;) Lika stor som din är hon oxå, för 62 passar ypperligt :) Finfina kläder iaf, har precis fått hem ubåtar och elefanter and I LOVE THEM! :) Tack för alla fina mönster du förser oss med:)

Anki sa...

Åh vad mycket fint du har sytt! Låter som ett kärt besvär med en liten valp :-)

LillaBarn sa...

Du får väl klä vovven så länge...... Jättefina kläder, hur får du till topparna på mössan, jättegulligt!!!!

Zanna sa...

oj vad mycke fint du sytt! Och vilka fina tyger ;)

Sherlock sa...

JohanJohanna!! :D Min docka, eller min ligger i en låda.. Men hade jag druckit kaffe hade jag satt det i halsen, har aldrig kommit på tanken att det fanns fler :/

:)

od Andulky sa...

Så mycket fint!!!

Le Petit sa...

Jättefina och färgglada kläder! Det är ju perfekt att ha en docka att prova kläderna på! Ingen som gnäller när man försöker dra något över huvudet på dem =).

Le Petit sa...

....och som sitter still när man fotar =).

MinaMirakel sa...

Jättefint alltihop!/Åsa

JuMel sa...

Vad mycket fint du sytt i alla dina fina tyger! Tack för alla roliga mönster/tyger du förser oss med!

Anonym sa...

Men å vad snyggt! Å massor har du hunnit med trots det gulliga yrvädret. Kalle pratar fortfarande om din vovve...Kram!

Skaparmani sa...

Nu var det superlänge sedan jag kikade in, har haft helt sy och bloggtorka. Men vad glatt överraskad jag blev när jag såg allt fint du sytt. Dina barn kommer att ha snyggaste garderoben ever! Kram!!

e.ko sa...

duktiga du!!

W collection sa...

massa fint ju:) å tack söta du för dina fina kommentarer på bloggen! Är så kul å sy i dina fina mönster!

Lillemans mamma sa...

Vilka fina grejor du sytt! Just nu ligger det i tvättmaskinen gula glada elefanter och bruna u-båtar. Längtar så efter att få sy fina sommarkläder av dem.

Krimskrams sa...

Så mycket fint! Tack för länken :-)

KRUMELEJ sa...

Vad roligt att höra att aporna kanske kommer i svart till hösten. Dock kommer jag ju inte kunna vänta till dess utan det blir nog några glada sommarfärger först :D